26/09/2017
U mbajt takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
PRISHTINË, 26.09.2017 – Është mbajtur sot takimi i radhës i Bordit Bashkërendues për Sundimin e Ligjit i organizuar për herë të parë nga Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) dhe i kryesuar nga Kryesuesi i KGjK-së, Nehat Idrizi. ... Me shume
25/09/2017
Ftesë
Të nderuar përfaqësues të mediave,Ju ftojmë që të merrni pjesë në takimin e BORDIT TË PËRBASHKËT BASHKËRENDUES PËR SUNDIMIN E LIGJIT i cili do të mbahet më datë 26 Shtator 2017, ora 14.00 (e martë) në lokalet e Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të ... Me shume
22/09/2017
Kryesuesi i KGjK-së, Nehat Idrizi, priti kryetarin e Këshillit Gjyqësor të Malit të Zi
PRISHTINË, 22 shtator 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë (KGjK), Nehat Idrizi, sot ka pritur njëdelegacion nga Këshilli Gjyqësor e Malit të Zi, të kryesuar nga prof.dr Mladen Vukçeviq, kryetar i këtij Këshilli, pjesë e delegacionit ... Me shume
20/09/2017
Kryesuesi i KGjK-së Nehat Idrizi priti ministrin e drejtësisë Abelard Tahiri
PRISHTINË, 20 shtator 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë, Nehat Idrizi, priti sot në një takim pune Ministrin e Drejtësisë, Abelard Tahiri. ... Me shume
19/09/2017
Ftesë për media
Të nderuar përfaqësues të mediave,Ju njoftoj se nesër me dt. 20 shtator 2017 ( e mërkurë), Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idrizi do të takohet me Ministrin e Drejtësisë Abelard Tahiri. ... Me shume
15/09/2017
Presidenti Hashim Thaqi dekreton Enver Pecin për Kryetar të Gjykatës Supreme
Prishtinë, 15 shtator 2017 – Pas propozimit nga Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), për Kryetar të Gjykatës Supreme, Enver Pecin, sot Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaqi e ka dekretuar Kryetar të kësaj Gjykate.Enver Peci u zgjodh me sh ... Me shume
25/08/2017
Komunikatë
Anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (“KGJK”), janë informuar lidhur me Deklaratat e lëshuara nga partnerët ndërkombëtar të Këshillit që kanë të bëjnë me procesin e përzgjedhjes dhe të emërimit të Kryetarit të Gjykatës Supreme dhe të Gjykatës së ... Me shume
11/08/2017
Njoftim për Media
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), ka emèruar Shkèlzen Maliqin, Drejtor tè Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Maliqi është përzgjedhur nga pesè (5) kandidatë të cilët ishin intervistuar nga ana e KGJK-së të enjten, me datë 10 gusht 201 ... Me shume
09/08/2017
Këshilli emëron Hasan Shalën kryetar të Gjykatë së Apelit, ndërsa, Presidentit i propozon Enver Pecin për kryetar të Gjykatës Supreme
PRISHTINË, 9 gusht 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e tetëdhjetë e shtatë (187) i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
31/07/2017
Presidenti Hashim Thaqi dekreton 53 gjyqtarë të rinj
Prishtinë, 31 korrik 2017 - Pesëdhjetë e tre (53) gjyqtarë të rinj me mandat fillestar në gjykatat themelore të Kosovës janë dekretuar sot nga Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaqi. Gjyqtarët kanë dhënë betimin në një ceremoni të veçantë, t ... Me shume