16/02/2018
KGjK nuk e miratoi kërkesën për dorëheqjen e z. Nikolla Kabašić, nga pozita e kryetarit të Gjykatës Themelore në Mitrovicë
PRISHTINË, 16 shkurt 2018 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (“KGJK”), në takim e mbajtur sot, shqyrtoi kërkesën e pranimit të dorëheqjes nga pozita e kryetarit të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, z.Nikola Kabašić, drejtuar kryesuesit dhe KGJK-së përmes ... Me shume
01/02/2018
Komunikatë e përbashkët
PRISHTINË, 01 shkurt 2018 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) kanë mbajtur sot një mbledhje të përbashkët. ... Me shume
29/01/2018
KGjK dhe GIZ “Reforma Ligjore dhe Administrative – Progresi dhe Planifikimi” mbajtën Punëtorinë Vjetore me Partner
PRISHTINË, 29 janar 2018 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës dhe Projekti i GIZ, kanë mbajtur sot Punëtorinë Vjetore të Partnerëve të Projektit, ‘Reforma Ligjore dhe Administrative – Progresi dhe Planifikimi‘. Me këtë rast është bërë vlerësimi i progresi ... Me shume
18/01/2018
IDRIZI PRET NJË GRUP STUDENTËSH NGA VJENA
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi dhe drejtori i Sekretariatit të KGJK-së Shkëlzen Maliqi sot kanë pritur në takim njëzet studentë nga Universiteti i Vjenës, të prirë nga prof. Marijana Grandits, të cilët po qëndrojnë në ... Me shume
11/01/2018
Idrizi dhe Tahiri, vizitojnë Gjykatën Themelore në Prizren
Prizren –11.01.2018. Kryesuesi i KGJK, z.Nehat Idrizi dhe Ministri i Drejtësisë z. Abelard Tahiri vizituan Gjykatën Themelore te Prizrenit, me ç ‘rast u pritën nga Kryetari i kësaj gjykate z. Ymer Hoxha. ... Me shume
27/12/2017
Ftesë për media
Të nderuar përfaqësues të mediave,ftoheni që të merrni pjesë në Konferencën e përbashkët të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë që do të mbahet nesër. ... Me shume
19/12/2017
KGjK nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me CSSP dhe ADRC
Prishtinë, 19 dhjetor 2017 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka nënshkruar sot Memorandum Mirëkuptimi me Qendrën së Berlinit për Ndërmjetësim Integrues (CSSP) dhe Qendrën për Zgjidhje Alternative të Kontesteve (ADRC). Nënshkrimi i bë nga kryes ... Me shume
13/12/2017
Mbahet mbledhja konstituive e Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës
Prishtinë, 13 dhjetor 2017 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idrizi, ka thirrur sot mbledhjen konstituive të Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës të bazuar në Rregulloren Nr.07/2017, e miratuar nga Kë ... Me shume
12/12/2017
U mbajt takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
Prishtinë, 12 dhjetor 2017 Është mbajtur takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit i organizuar për herë të parë nga Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) dhe i udhëhequr nga kryesuesi i këtij këshilli, Blerim Isufaj. ... Me shume
08/12/2017
NJOFTIM PËR MEDIA PËR GJYQËSORIN NË REGJIONIN E MITROVICËS
Njoftohen qytetarët se, në pajtim me Marrëveshjen e Brukselit mbi Sektorin e Drejtësisë të vitit 2013, që nga tetori i këtij viti në regjionin e Mitrovicës ka filluar shtrirja e strukturave gjyqësore të Kosovës. ... Me shume