31/10/2017
Këshilli emëroi Kryetarin e Gjykatës Themelore të Mitrovicës
PRISHTINË, 31 tetor 2017 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e Kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
24/10/2017
Veriu integrohet në sistemin e drejtësisë së Kosovës
PRISHTINË, 24 tetor 2017 - Për herë të parë që nga shpallja e deklaratës së pavarësisë më 2008, strukturat gjyqësore në veri të Kosovës integrohen dhe do të funksionojnë në kuadër të sistemit kosovar të drejtësisë. Ky është një hap i rëndësishëm për ... Me shume
20/10/2017
Inaugurohet Qendra e re e të dhënave të sistemit gjyqësor dhe prokurorial
Prishtinë, 20 tetor 2017 – Këshilli Gjyqësor, Këshilli Prokurorial dhe Ambasada Norvegjeze në Kosovë, me anë të një ceremonie të organizuar kanë inauguruar Qendrën e re të të dhënave të sistemit gjyqësor dhe prokurorial të Republikës së Kosovës. ... Me shume
19/10/2017
Komunikatë e përbashkët KGJK, KPK dhe Ambasadës së Norvegjisë në Prishtinë
Prishtinë, 19 tetor 2017 – Me rastin e vizitës së delegacionit nga Ministria e Punëve të Jashtme e Qeverisë Norvegjeze dhe Administratës Gjyqësore të Norvegjisë, Këshilli Gjyqësor dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës kanë mbajtur takim të përbashkët. ... Me shume
26/09/2017
U mbajt takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
PRISHTINË, 26.09.2017 – Është mbajtur sot takimi i radhës i Bordit Bashkërendues për Sundimin e Ligjit i organizuar për herë të parë nga Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) dhe i kryesuar nga Kryesuesi i KGjK-së, Nehat Idrizi. ... Me shume
25/09/2017
Ftesë
Të nderuar përfaqësues të mediave,Ju ftojmë që të merrni pjesë në takimin e BORDIT TË PËRBASHKËT BASHKËRENDUES PËR SUNDIMIN E LIGJIT i cili do të mbahet më datë 26 Shtator 2017, ora 14.00 (e martë) në lokalet e Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të ... Me shume
22/09/2017
Kryesuesi i KGjK-së, Nehat Idrizi, priti kryetarin e Këshillit Gjyqësor të Malit të Zi
PRISHTINË, 22 shtator 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë (KGjK), Nehat Idrizi, sot ka pritur njëdelegacion nga Këshilli Gjyqësor e Malit të Zi, të kryesuar nga prof.dr Mladen Vukçeviq, kryetar i këtij Këshilli, pjesë e delegacionit ... Me shume
20/09/2017
Kryesuesi i KGjK-së Nehat Idrizi priti ministrin e drejtësisë Abelard Tahiri
PRISHTINË, 20 shtator 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë, Nehat Idrizi, priti sot në një takim pune Ministrin e Drejtësisë, Abelard Tahiri. ... Me shume
19/09/2017
Ftesë për media
Të nderuar përfaqësues të mediave,Ju njoftoj se nesër me dt. 20 shtator 2017 ( e mërkurë), Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idrizi do të takohet me Ministrin e Drejtësisë Abelard Tahiri. ... Me shume
15/09/2017
Presidenti Hashim Thaqi dekreton Enver Pecin për Kryetar të Gjykatës Supreme
Prishtinë, 15 shtator 2017 – Pas propozimit nga Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), për Kryetar të Gjykatës Supreme, Enver Pecin, sot Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaqi e ka dekretuar Kryetar të kësaj Gjykate.Enver Peci u zgjodh me sh ... Me shume