11/08/2017
Njoftim për Media
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), ka emèruar Shkèlzen Maliqin, Drejtor tè Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Maliqi është përzgjedhur nga pesè (5) kandidatë të cilët ishin intervistuar nga ana e KGJK-së të enjten, me datë 10 gusht 201 ... Me shume
09/08/2017
Këshilli emëron Hasan Shalën kryetar të Gjykatë së Apelit, ndërsa, Presidentit i propozon Enver Pecin për kryetar të Gjykatës Supreme
PRISHTINË, 9 gusht 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e tetëdhjetë e shtatë (187) i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
31/07/2017
Presidenti Hashim Thaqi dekreton 53 gjyqtarë të rinj
Prishtinë, 31 korrik 2017 - Pesëdhjetë e tre (53) gjyqtarë të rinj me mandat fillestar në gjykatat themelore të Kosovës janë dekretuar sot nga Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaqi. Gjyqtarët kanë dhënë betimin në një ceremoni të veçantë, t ... Me shume
21/07/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 21 korrik 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e tetëdhjetë e katër i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
17/07/2017
Vendimi i Gjykatës Kushtetuese lidhur me emërimin e Kryetarit të Gjykatës së Apelit të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 17 korrik 2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) ka pranuar Aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës që ka të bëjë me Vendimin e Këshillit Gjyqësor, të datës 17 korrik 2017, në lidhje me emërimin e Kryetarit të Gjykat ... Me shume
14/07/2017
KGJK - nënshkruan marrëveshje me Qendrën Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës
Prishtinë, 14 korrik 2017 - Sot, Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat idrizi, ka pritur në takim Drejtoreshën Ekzekutive të Qendrës Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës (QKRMT), Feride Rushiti, me qëllim të rritjes së b ... Me shume
11/07/2017
BURGAS, 10 korrik 2017 - Fjalimi i plotë i Kryesuesit të KGjK, Nehat Idrizi, në takimin e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
BURGAS, 10 korrik 2017 - Fjalimi i plotë i Kryesuesit të KGjK, Nehat Idrizi, në takimin e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, i cili u mbajt në Burgas të Bulgarisë më 10 - 11 korrik 2017, si në vijim: ... Me shume
11/07/2017
KGjK emërohet anëtare e bordit të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
BURGAS, 11 korrik 2017 – Në ditën e dytë të Konferencës së 12-të ndërkombëtare të Rrjetit të Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, e cila po mbahet në Burgas të Bulgarisë, Këshilli G ... Me shume
10/07/2017
Delegacioni i KGJK-së në konferencën e 12-të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mediteran, nuk pranoi përfaqësimin me fusnotë
BURGAS, 10 korrik 2017 – Sot zhvilloi punimet në ditën e parë të saj, Konferenca e 12-të ndërkombëtare e Rrjetit të Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, që po mbahet në Burgas të Bu ... Me shume
10/07/2017
Nis konferenca e 12- të e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
BURGAS, 10 korrik 2017 - Rrjeti i Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, sot nisën punimet e Konferencës së 12-të dy ditore e cila po mbahet në Burgas të Bulgarisë. ... Me shume