05/07/2017
Mbahet takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
Mbahet takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit ... Me shume
30/06/2017
Komunikat për Media
Talin/Estoni, 29 qershor 2017 - Në kuadër të bashkpunimit të projektit për zhvillimin Sistemit për Menaxhimin Informativ të Lëndëve (SMIL) për gjykata dhe prokurori dhe projektit “Forcimi i cilësisë dhe efikasitetit të drejtësisë në Kosovë” KoSEJ, pë ... Me shume
22/06/2017
Komunikatë për media
Sot me datë 22 qershor 2017, Kryesuesi i Këshllit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi u takua me z. James Macbeth Forbes- Drejtor për Kosovë i GIZ-it, z.Peter Ertl- Ekspert Ligjor, dhe znj.Yllka Pajaziti- Këshilltare Ligjore. ... Me shume
13/06/2017
Vendimi i Gjykatës Kushtetuese lidhur me emërimin e Kryetarit të Gjykatës Supreme të Republikës së Kosovës
PRISHTINË, 13.06.2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), ka pranuar një kopje të Vendimit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës që ka të bëjë me Vendimin e Këshillit Gjyqësor, të datës 06 mars 2017, në lidhje me emërimin e Kryetarit të ... Me shume
07/06/2017
Lista e kandidatëve dhe rezultatet e arritura në provimin për gjyqtarë në testin me shkrim dhe intervistën me gojë.
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, Komisioni për Rekrutim duke u bazuar në rregulloren Nr.05/2016 njofton kandidatët konkurent për pozitën e gjyqtarit dhe publikon listën me emër e mbiemër dhe numrin e pikëve të fituara në këtë proces. ... Me shume
05/06/2017
KGJK dhe KPK diskutojnë me shoqërinë civile lidhur me Projektin TIK/SMIL
Prishtinë, 5 qershor 2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) në kuadër të reformave që janë duke i ndërmarrë, janë duke punuar edhe në futjen e Teknologjisë Informative (TI) dhe Sistemin për Menaxhimin Inf ... Me shume
01/06/2017
Kryesuesi i KGjK-së Nehat Idrizi priti një delegacion të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqipërisë
PRISHTINË, 01.06.2017 – Në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Kryesuesi Nehat Idrizi i shoqëruar nga disa anëtarë të KGJK-së, priti sot në një takim miqësor një delegacion të nivelit të lartë të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqi ... Me shume
30/05/2017
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, priti sot në një takim pune, prodekanin e çështje mësimore të Fakultetit Juridik, të Universitetit të Prishtinës, Besfort Rrecaj
PRISHTINË, 30.05.2017 – Gjatë këtij takimi, u bisedua për promovimin, aktivitetet, dhe funksionimin e Trupit Këshillëdhënës. ... Me shume
29/05/2017
Komunikatë për media
Prishtinë, 29 maj 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, ka mbajtur sot takimin e rregullt me kryetarët e gjykatave themelore, Gjykatës së Apelit dhe Gjykatës Supreme.Të pranishëm në këtë takim ishin edhe përfaqësues të Lëviz ... Me shume
26/05/2017
Procesi i Ndërmjetësimit kalon në duart e gjykatave pas vendimit të KGJK-së
PRISHTINË, 26.05.2017 - Pas vendimit të Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, procesi i Ndërmjetësimit është një hap më afër vet qëndrueshmërisë, kështu duke sjell ndryshime pozitive për sistemin gjyqësor në Kosovë. ... Me shume