01/06/2017
Kryesuesi i KGjK-së Nehat Idrizi priti një delegacion të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqipërisë
PRISHTINË, 01.06.2017 – Në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Kryesuesi Nehat Idrizi i shoqëruar nga disa anëtarë të KGJK-së, priti sot në një takim miqësor një delegacion të nivelit të lartë të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqi ... Me shume
30/05/2017
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, priti sot në një takim pune, prodekanin e çështje mësimore të Fakultetit Juridik, të Universitetit të Prishtinës, Besfort Rrecaj
PRISHTINË, 30.05.2017 – Gjatë këtij takimi, u bisedua për promovimin, aktivitetet, dhe funksionimin e Trupit Këshillëdhënës. ... Me shume
29/05/2017
Komunikatë për media
Prishtinë, 29 maj 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, ka mbajtur sot takimin e rregullt me kryetarët e gjykatave themelore, Gjykatës së Apelit dhe Gjykatës Supreme.Të pranishëm në këtë takim ishin edhe përfaqësues të Lëviz ... Me shume
26/05/2017
Procesi i Ndërmjetësimit kalon në duart e gjykatave pas vendimit të KGJK-së
PRISHTINË, 26.05.2017 - Pas vendimit të Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, procesi i Ndërmjetësimit është një hap më afër vet qëndrueshmërisë, kështu duke sjell ndryshime pozitive për sistemin gjyqësor në Kosovë. ... Me shume
17/05/2017
Komunikat për media
Prishtinë, 16 maj 2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) kanë mbajtur një takim të përbashkët ku kanë pasur për shqyrtim Vendimin për caktimin e ushtruesit të detyrës së Drejtorit të Zyrës së Prokurorit D ... Me shume
11/05/2017
Projekti TIK/SMIL ka organizuar punëtori në temën ‘’Politikat dhe standardet e TIK-ut, nga 04 deri me 06 Maj 2017’’
Pjesëmarrës në këtë punëtori ishin Zyrtarët e TI nga KGJK/KPK, zyrtarët regjional të TI nga gjykatat dhe prokuroritë si dhe zyrtarët e BPU dhe ekipi i trajnimeve në regjionin e Ferizajt. ... Me shume
28/04/2017
Kryetarët e gjykatave themelore kërkojnë rritjen e numrit të gjyqtarëve
PRISHTINË, 27 prill 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e shtatëdhjetë e tetë i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi.Gjatë këtij takimi, janë shqyrtuar raportet vjetore të punës për vitin 2016 të katër gjykata ... Me shume
27/04/2017
Njoftim
Komisioni për Rekrutimin e Gjyqtarëve të Gjykatave Themelore i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, e në pajtueshmëri me nenin 20. Paragrafi 1 dhe 2, nenit 22, nenit 23, të Rregullores për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, më datë ... Me shume
20/04/2017
Komunikatë për media
KGJK dhe Gjykatat – Angazhim për Ngritje të Transparencës Prishtinë, 20 prill 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK-së), Nehat Idrizi, ka njoftuar sot, se gjykatat e Kosovës kanë arritur përparime të mëdha në zbatimin e publikimin e ... Me shume
13/04/2017
Kryesuesi Idrizi i jep mbështetje Gjykatës Themelore të Gjakovës dhe Prizrenit në punën e tyre
Gjakovë, 13 prill 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, gjatë ditës së djeshme ka vizituar Gjykatën Themelore të Gjakovës, për të parë nga afër punën e kësaj Gjykate. Në këtë takim ka marr pjesë edhe kryetari i Gjykat ... Me shume