12/04/2017
Plotësim i Njoftimit të datës 07.04.2017
Me qëllim që të eleminohen paqartësitë​ dhe të sqarohen dilemat, lidhur me testin me shkrim që do të mbahet me datën 22 dhe 23 prill, sipas njoftimit të bërë në uebfaqen e KGJK-së me datë 07.04.2017, Këshilli Gjyqësor i Kosovës lëshon këtë: ... Me shume
11/04/2017
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes KGjK-së dhe Fakultetit Juridik në Prishtinë
Prishtinë, 11 prill 2017 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi dhe Dekani i Fakultetit Juridik, Haxhi Gashi, sot nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për studentët të cilët do të vijojnë praktikën në sistemin gjyqësor të ... Me shume
11/04/2017
Në vitin 2016 Gjykatat Përmirësojnë Efikasitetin e Menaxhimit të Lëndëve
Prishtinë, 11 prill 2017 - Gjyqësori i Kosovës ka arritur progres substancial në vitin 2016 duke përmirësuar efikasitetin e punës gjyqësore me zvogëlimin e numrit të lëndëve të pazgjidhura për më shumë se 10%, përkundër një rritjeje ... Me shume
07/04/2017
Njoftim
Në bazë të dispozitës së nenit 17 të Rregullores (nr. 05/2016) për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, respektivisht, Vendimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, KGJK.nr. 47/2017, të datës 06.03.2017, njoftoheni se me datën 22 ... Me shume
28/03/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 28 mars 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e shtatëdhjetë e gjashtë i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
23/03/2017
Projekti SMIL koordinon aktivitetet me donatorë
Prishtinë, 23 mars 2017 – Projekti SMIL (Sistemi për Menaxhimin Informativ të Lëndëve) në bashkëpunim me Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe Këshillin Prokurorial (KPK), mbajtën sot një takim pune me qëllim të koordinimit të donatorëve që janë d ... Me shume
16/03/2017
Komunikatë për media
Prishtinë, 16 mars 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës Nehat Idrizi, ka pritur sot në një takim pune ish ambasadorin e Mbretërisë Norvegjeze në Kosovë, Jan Braathu i cili aktualisht është ambasadorë i Misionit të OSBE-së në Kosovë. Të pr ... Me shume
15/03/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 15 mars 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e shtatëdhjetë e pestë (175) i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Gjyqësor, Nehat Idrizi.Gjatë këtij takimi anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ka ... Me shume
07/03/2017
KGjK i propozon Presidentit Thaqi emërimin e Enver Pecit për kryetarë të Gjykatë Supreme të Kosovës
Prishtinë, 6 mars 2017 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z.Nehat Idrizi. ... Me shume
27/02/2017
Ftesë për media
PROGRAMI Hapja e Projektit të Binjakëzimit IPA 2014 “Fuqizimi i efikasitetit, llogaridhënies dhe transparencës së sistemit Gjyqësor dhe Prokurorial në Kosovë” ... Me shume