30/11/2018
Filloi punimet Konferenca e Tetë Vjetore e Gjyqësorit të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 01.12.2018- Ka filluar punimet Konferenca e Tetë Gjyqësore e Republikës së Kosovës, e cila mbështet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). ... Me shume
23/11/2018
Ftesë për medıa
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e Tetë (8) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume
22/11/2018
Komunıkatë e përbashkët e kgjk-së, kpk-së dhe ambasadës së norvegjısë në prıshtınë
Prishtinë, 21 nëntor 2018 - Këshilli Gjyqësor, Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Ambasada e Norvegjisë kanë organizuar ceremoninë e përbashkët të përurimit të vënies në zbatim të Sistemit të Menaxhimit Informativ të Lëndëve (SMIL) në gjykatat dhe pr ... Me shume
21/11/2018
Takimi i fundit i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
PRISHTINË, 21.11.2018 – Shefja e Misionit EULEX Alexandra Papadopoulou sot në mjediset e EULEX-it ishte nikoqire e takimit të fundit të Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit (BPSL). ... Me shume
24/10/2018
Komunikatë
Prishtinë, 24 tetor 2018 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi, ka thirrur sot mbledhjen e 207-të, të KGJK-së, të bazuar në Rregulloren për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. ... Me shume
19/10/2018
Kryesuesi Idrizi priti në takim ambasadoren e Suedisë në Kosovë
Kryesuesi i KGJK-së, z.Nehat Idrizi, priti në takim njoftues, ambasadoren e Suedisë në Kosovë, Karin Hernmarck Ahliny, të cilën e uroi në misionin e saj diplomatik në vend. ... Me shume
18/10/2018
U mbajt takım ı grupıt punues të projektıt tık-smıl
Prishtinë, 18 tetor 2018 – Në kuadër të zbatimit të Projektit të Sistemit për Menaxhim Informativ të Lëndëve (SMIL) sot është mbajtur takimi i Grupit Punues, në të cilin morën pjesë anëtarët e tij - gjyqtarë, prokurorë dhe stafi administrativ. ... Me shume
18/10/2018
Ambasadorja e Kroacisë shpreh gatishmërinë e bashkëpunimit me sistemin gjyqësor në Kosovë
Kryesuesi i KGJK-së, z.Nehat Idrizi, ka pritur sot në takimambasadoren e Republikës së Kroacisë në Kosovë, Znj. Marija Kapitanovic. Në këtë takim u diskutua rreth bashkëpunimit dhezgjerimit të partneritetit në mes të Republikës së Kroacisë dhe sistem ... Me shume
17/10/2018
Tryeza: “Rishikimi Funksional i Sistemit të Drejtësisë: Tranzicioni 2020”
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z.Nehat Idrizi, morripjesë në tryezën e organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, me temë diskutimi “Rishikimi Funksional i Sistemit të Drejtësisë: Tranzicioni 2020”. Kjo tryezë, ka për qëllim ... Me shume
03/10/2018
KGJK nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Rrjetin e Grave të Kosovës
Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi me Rrjetin e Grave të Kosovës (RRGK). Nënshkrimi u bë nga kryesuesi i KGJK-së, Nehat Idrizi dhe drejtoresha ekzekutive e RRGK-së, Igballe Rogova. ... Me shume