24/09/2018
Komunikatë për media
Me datë 17-20 Shtator 2018, me ftesë të Projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Sistemi Qendror i Evidencës Penale të Kosovës (NCCR)”, përfaqësues të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kanë marrur pjesë në delegacion të Vizitës Studimore në Francë, ... Me shume
27/07/2018
KGJK mbështet Rrjetin e Grave të Kosovës
Prishtinë, 27 korrik 2018 - Kryesuesi i KGJK-së, z.Nehat Idrizi, priti në takim përfaqësueset e Rrjetit të Grave të Kosovës (RrGK) në krye me drejtoreshën ekzekutive të Rrjetit të Grave të Kosovës, Igballe Rogova. ... Me shume
19/07/2018
Lista përfundimtare (pas shqyrtimit të ankesave të kandidatëve) e të cilët do të vijojn me procedurat e vlerësimit të integritetit personal dhe aftësive profesionale
11/07/2018
Pezullohet greva e punëtorëve të sistemit të drejtësisë
Prishtinë, 11 korrik 2018 ... Me shume
05/07/2018
Lista e kandidatëve të cilët nuk e kanë kaluar testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile.
Lista e kandidatëve të cilët nuk e kanë kaluar testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile. ... Me shume
05/07/2018
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me sukses testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile.
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me sukses testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile. ... Me shume
27/06/2018
NJOFTIM
Komisioni për Rekrutim i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, bazuar në Rregulloren për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, bënë këtë:NJOFTIM ... Me shume
26/06/2018
Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial kanë pritur në takim një delegacion nga Ministria e Jashtme e Norvegjisë
Prishtinë, 25 qershor 2018 – Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial të Kosovës, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Isufaj, kanë pritur në takim një delegacion nga Norvegji ... Me shume
22/06/2018
KOMUNIKATË
Budvë, 21 qershor 2018 – Fjalimi i plotë i Kryesuesit të KGjK, Nehat Idrizi, në takimin e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, i cili po mbahet në Budvë të Malit të Zi, si në vijim: ... Me shume
22/06/2018
Mbahet konferenca e XIII e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësor
Budvë, 21 qershor 2018 – Rrjeti i Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, sot nisën punimet e Konferencës së XIII, dy ditore e cila po mbahet në Budvë të Malit të Zi. ... Me shume