20/06/2018
Njoftim
Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listen e bashkangjitur se testin me shkrim nga lëmia penale dhe civile do të mbahet me datë: 30.06.2018 dhe 01.07.2018 me fillim në ora 10:00, në objektin e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike dhe Zhvilli ... Me shume
04/06/2018
Reagim i përbashkët i Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Kryetarëve të Gjykatave, ndaj deklaratave të disa prokurorëve individualë lidhur me mos-vullnetin e gjyqësorit në luftimin e korrupsionit
Prishtinë, 04-06-2018 - Së fundmi, në opinionin publik dhe në diskursin publik në Kosovë, janë plasuar deklarata të pamatura dhe të pambështetura nga ana e prokurorëve individualë të cilat nuk i shërbejnë më së miri imazhit të gjyqësorit dhe rritjes ... Me shume
01/06/2018
Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi priti në takim AGK
Prishtinë, 01 qershor 2018 - Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e Assosacionit të Gazetarëve të Republikës së Kosovës, z.Petrit Çollaku, hulumtues dhe z.Ardian Nikolla, hulumtues në AGK. ... Me shume
31/05/2018
Rritet efikasiteti i punës në gjykatat themelore
Prishtinë, 30 maj 2018 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
28/05/2018
KOMUNIKATË
Prishtinë, 28 maj 2018 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), më datë 26 maj 2018, prej orës 9:30 minuta ka filluar procesin e mbajtjes së testit kualifikues me shkrim për kandidatët për gjyqtarë. ... Me shume
27/05/2018
Rrezultatet e testit kualifikues për gjyqtar
KOMISIONI PËR REKRUTIMIN, PROVIMIN, EMËRIMIN DHE RIEMËRIMIN E GJYQTARËVE ... Me shume
25/05/2018
Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi po qëndron në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit të Portugalisë në përkrahje për reformat gjyqësore në shtetet e ballkanit perëndimor
Lisbonë, 25 maj 2018 – Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi në kuadër të një vizite studimore të gjyqësorëve të shteteve të ballkanit perëndimor, po qëndron në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit të Portugalisë në përkrahje për reformat gjyqësore në shtetet e ... Me shume
22/05/2018
Njoftim
Komisioni për Rekrutim i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, bazuar në neni 21 paragrafi 9 të Rregullores për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, ju bënë këtë: ... Me shume
16/05/2018
Një delegacion nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë vizitoi sot KGjK
Prishtinë, 16 maj 2018 - Një delegacion nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë, i kryesuar znj. Ornela Naqellari, kryetare Gjykate, z.Artan Hajredinaj, gjyqtar, z.Ilir Perdeta gjyqtar, z.Elis Kuçi, zëdhënës pranë KLD-së, si dhe pjesëtarë nga stafi admi ... Me shume
15/05/2018
Njoftim
Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listën e bashkangjitur se kanë plotësuar kushtet themelore për t’iu nënshtruar testit kualifikues për Gjyqtar. Testi kualifikues do të mbahet me datën 26 maj 2018, në objektin e Akademisë së Kosovës për Sigur ... Me shume