27/06/2018
NJOFTIM
Komisioni për Rekrutim i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, bazuar në Rregulloren për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, bënë këtë:NJOFTIM ... Me shume
26/06/2018
Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial kanë pritur në takim një delegacion nga Ministria e Jashtme e Norvegjisë
Prishtinë, 25 qershor 2018 – Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial të Kosovës, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Isufaj, kanë pritur në takim një delegacion nga Norvegji ... Me shume
22/06/2018
KOMUNIKATË
Budvë, 21 qershor 2018 – Fjalimi i plotë i Kryesuesit të KGjK, Nehat Idrizi, në takimin e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, i cili po mbahet në Budvë të Malit të Zi, si në vijim: ... Me shume
22/06/2018
Mbahet konferenca e XIII e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësor
Budvë, 21 qershor 2018 – Rrjeti i Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, sot nisën punimet e Konferencës së XIII, dy ditore e cila po mbahet në Budvë të Malit të Zi. ... Me shume
20/06/2018
Njoftim
Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listen e bashkangjitur se testin me shkrim nga lëmia penale dhe civile do të mbahet me datë: 30.06.2018 dhe 01.07.2018 me fillim në ora 10:00, në objektin e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike dhe Zhvilli ... Me shume
04/06/2018
Reagim i përbashkët i Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Kryetarëve të Gjykatave, ndaj deklaratave të disa prokurorëve individualë lidhur me mos-vullnetin e gjyqësorit në luftimin e korrupsionit
Prishtinë, 04-06-2018 - Së fundmi, në opinionin publik dhe në diskursin publik në Kosovë, janë plasuar deklarata të pamatura dhe të pambështetura nga ana e prokurorëve individualë të cilat nuk i shërbejnë më së miri imazhit të gjyqësorit dhe rritjes ... Me shume
01/06/2018
Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi priti në takim AGK
Prishtinë, 01 qershor 2018 - Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e Assosacionit të Gazetarëve të Republikës së Kosovës, z.Petrit Çollaku, hulumtues dhe z.Ardian Nikolla, hulumtues në AGK. ... Me shume
31/05/2018
Rritet efikasiteti i punës në gjykatat themelore
Prishtinë, 30 maj 2018 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
28/05/2018
KOMUNIKATË
Prishtinë, 28 maj 2018 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), më datë 26 maj 2018, prej orës 9:30 minuta ka filluar procesin e mbajtjes së testit kualifikues me shkrim për kandidatët për gjyqtarë. ... Me shume
27/05/2018
Rrezultatet e testit kualifikues për gjyqtar
KOMISIONI PËR REKRUTIMIN, PROVIMIN, EMËRIMIN DHE RIEMËRIMIN E GJYQTARËVE ... Me shume