14/05/2018
Anëtarët e KGjK-së kanë qëndruar për vizitë zyrtare në Itali
Anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) të udhëhequr nga kryesuesi, Nehat Idrizi, gjatë javës së kaluar kanë realizuar një vizitë zyrtare një javore në Këshillin e Lartë Gjyqësor në Itali. ... Me shume
04/05/2018
Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial kanë pritur në takim një delegacion të BE-së për liberalizim të vizave
Prishtinë, 04.05.2018 – Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial të Kosovës, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Iufaj, kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kryeprokur ... Me shume
24/04/2018
Një gjyqësor i pavarur, profesional dhe i paanshëm përbën shtyllën kryesore të drejtësisë së çdo vendi
Në kuadër të përpjekjeve te gjyqësorit për të mbështetur edhe më tej gjyqtarët në fushën e etikës profesionale, Programi i USAID për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë në Kosovë (JSSP) në bashkëpunim me Akademinë e Drejtësisë së Kosovës janë duke org ... Me shume
20/04/2018
Një delegacion nga KGjK vizitoi institucionet e sistemit të drejtësisë në Mal të Zi
Një delegacion nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), i kryesuar nga kryesuesi Nehat Idrizi me disa nga bashkëpunëtorët e tij, si Muhamet Rexha, Nenad Laziq, Manushe Karaqi, dhe Aishe Qorraj - Berisha kanë qëndruar sot në një vizitë zyrtare në Mal t ... Me shume
18/04/2018
Kryesuesi i KGJK, Nehat Idrizi po merr pjesë në takimin e Bordit Drejtues të Rrjetin Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
Tiranë , 18 prill 2018 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (“KGJK”), Nehat Idrizi, po merr pjesë në takimin e Bordit Drejtues të Rrjetin Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, i cili po sot mbahet në Tiranë. ... Me shume
17/04/2018
Ramiz Azizi është kryetari i ri i Gjykatës Themelore në Gjilan
Prishtinë, 17 prill 2018 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
11/04/2018
Ambasadori norvegjez mbështet sistemin e drejtësisë në Kosovë
PRISHTINË, 11 prill 2018 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor i Kosovës (KGjK)), Nehat Idrizi dhe Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Blerim Isufaj, sot kanë pritur në takim ambasadorin norvegjez në Kosovë, Per Strand Sjaastad. ... Me shume
22/03/2018
Komunikatë e përbashkët e ministrisë së drejtësisë, këshillit gjyqësor të kosovës, këshillit prokurorial të kosovës dhe prokurorit të shtetit
Prishtinë, 22 mars 2018 - Krerët e institucioneve të sistemit të drejtësisë së Republikës së Kosovës, përkatësisht, Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi, Kryetari i Gjykatës Supreme, z. Enver Peci, Kryeprokurori i Shtetit, z. A ... Me shume
22/03/2018
FTESË PËR MEDIA
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idrizi dhe kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Blerim Isufaj, do të mbajnë sot një takim të përbashkët me kryetarë të gjykatave dhe kryeprokurorë të prokurorive të Republikës së ... Me shume
16/03/2018
Komunikatë për media
Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi së bashku me kryetarin e Gjykatës Supreme, Enver Peci, gjyqtarin, Agim Maliqi dhe drejtorin e Akademisë së Drejtësisë, Valon Kurtaj, po marrin pjesë në Forumin e pestë rajonal mbi Sundimin e Ligjit në Evropën Juglindore ... Me shume