11/07/2017
KGjK emërohet anëtare e bordit të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
BURGAS, 11 korrik 2017 – Në ditën e dytë të Konferencës së 12-të ndërkombëtare të Rrjetit të Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, e cila po mbahet në Burgas të Bulgarisë, Këshilli G ... Me shume
10/07/2017
Delegacioni i KGJK-së në konferencën e 12-të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mediteran, nuk pranoi përfaqësimin me fusnotë
BURGAS, 10 korrik 2017 – Sot zhvilloi punimet në ditën e parë të saj, Konferenca e 12-të ndërkombëtare e Rrjetit të Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, që po mbahet në Burgas të Bu ... Me shume
10/07/2017
Nis konferenca e 12- të e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
BURGAS, 10 korrik 2017 - Rrjeti i Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, sot nisën punimet e Konferencës së 12-të dy ditore e cila po mbahet në Burgas të Bulgarisë. ... Me shume
05/07/2017
Mbahet takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
Mbahet takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit ... Me shume
30/06/2017
Komunikat për Media
Talin/Estoni, 29 qershor 2017 - Në kuadër të bashkpunimit të projektit për zhvillimin Sistemit për Menaxhimin Informativ të Lëndëve (SMIL) për gjykata dhe prokurori dhe projektit “Forcimi i cilësisë dhe efikasitetit të drejtësisë në Kosovë” KoSEJ, pë ... Me shume
22/06/2017
Komunikatë për media
Sot me datë 22 qershor 2017, Kryesuesi i Këshllit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi u takua me z. James Macbeth Forbes- Drejtor për Kosovë i GIZ-it, z.Peter Ertl- Ekspert Ligjor, dhe znj.Yllka Pajaziti- Këshilltare Ligjore. ... Me shume
13/06/2017
Vendimi i Gjykatës Kushtetuese lidhur me emërimin e Kryetarit të Gjykatës Supreme të Republikës së Kosovës
PRISHTINË, 13.06.2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), ka pranuar një kopje të Vendimit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës që ka të bëjë me Vendimin e Këshillit Gjyqësor, të datës 06 mars 2017, në lidhje me emërimin e Kryetarit të ... Me shume
07/06/2017
Lista e kandidatëve dhe rezultatet e arritura në provimin për gjyqtarë në testin me shkrim dhe intervistën me gojë.
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, Komisioni për Rekrutim duke u bazuar në rregulloren Nr.05/2016 njofton kandidatët konkurent për pozitën e gjyqtarit dhe publikon listën me emër e mbiemër dhe numrin e pikëve të fituara në këtë proces. ... Me shume
05/06/2017
KGJK dhe KPK diskutojnë me shoqërinë civile lidhur me Projektin TIK/SMIL
Prishtinë, 5 qershor 2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) në kuadër të reformave që janë duke i ndërmarrë, janë duke punuar edhe në futjen e Teknologjisë Informative (TI) dhe Sistemin për Menaxhimin Inf ... Me shume
01/06/2017
Kryesuesi i KGjK-së Nehat Idrizi priti një delegacion të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqipërisë
PRISHTINË, 01.06.2017 – Në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Kryesuesi Nehat Idrizi i shoqëruar nga disa anëtarë të KGJK-së, priti sot në një takim miqësor një delegacion të nivelit të lartë të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqi ... Me shume