20/04/2016
Komunikatë për media
PRISHTINË, 20 prill 2016 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), z. Nehat Idrizi, priti sot në takim Ministrin e Diasporës në Kosovë, z.Valon Murati me të cilin bisedoi për thellimin e bashkëpunimit në mes Këshillit Gjyqësor dhe Ministris ... Me shume
19/04/2016
Komunikatë për media
PRISHTINË, 19 prill 2015 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) pasi është vënë në dijeni se anëtari i vet z.Dragan Veljkoviq është kandidat për zgjedhjet e Kuvendit të Republikës së Serbisë, ka mbajtur sot takimin e jashtëzakonshëm për të shqyrtuar ç ... Me shume
08/03/2016
z.Nehat Idrizi ka marrë detyrën e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Prishtinë – 8 mars 2016. Në një ceremoni të organizuar në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), është mbajtur akti i pranim-dorëzimit të detyrës së kryesuesit, ku z.Enver Peci, kryesues i deritanishëm ka bërë dorëzimin e kësaj detyre te ... Me shume
10/02/2016
Komunikatë për media
Nehat Idrizi zgjidhet kryesues i KGJK-së PRISHTINË, 10 shkurt 2016 - Është mbajtur takimi radhës së Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z. Enver Peci ... Me shume
05/12/2015
Konferenca e Pestë Vjetore e Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Vlerësohet lartë puna e gjyqtarëve dhe prokurorëve. Kërkohet më shumë angazhim dhe vendosmëri në luftimin e kriminalitetit. ... Me shume
04/09/2015
REAGIM
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, shpreh indinjatë të thellë lidhur me kërcënimin që i është bërë të mërkurën, nga ana e një qytetari, gjyqtarit Lutfi Shala. Këshilli konsideron se rastet e tilla janë të pa pranueshme dhe fton organet përgjegjëse që të ... Me shume
12/08/2015
Komunikatë
Instituti Gjyqësor i Kosovës (IGJK), në bashkëpunim me Programin për Sundim Efektiv të Ligjit (EROL) të USAID-it, sot kanë përuruar Doracakun e Procedurës Kontestimore dhe Procedurës Penale për gjyqtarë. ... Me shume
11/08/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Sipas propozimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Presidentja e Republikës së Kosovës znj. Atifete Jahjaga emëroi dhjetë (10) gjyqtarë. Kandidatët e emëruar janë si në vijim: ... Me shume
27/07/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
PRISHTINË, 27 korrik 2015 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z. Enver Peci. ... Me shume
21/07/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka pranuar njoftimin zyrtar nga Prokurori i Shtetit, për arrestimin e Kryetarit të Gjykatës se Apelit, z. Salih Mekaj. ... Me shume
  • 1