Ftesë
25/09/2017
Të nderuar përfaqësues të mediave,Ju ftojmë që të merrni pjesë në takimin e BORDIT TË PËRBASHKËT BASHKËRENDUES PËR SUNDIMIN E LIGJIT i cili do të mbahet më datë 26 Shtator 2017, ora 14.00 (e martë) në lokalet e Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Andaj, ju sqarojmë që mediat vetëm në fillim të bëjnë disa foto dhe pastaj duhet të largohen në mënyrë që bordi ta vazhdoje takimin sipas agjendës.

Ndërsa, komunikatën do ta merrni me kohë.‚Äč