Ftesë për media
27/12/2017
Të nderuar përfaqësues të mediave,ftoheni që të merrni pjesë në Konferencën e përbashkët të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë që do të mbahet nesër.

Të nderuar përfaqësues të mediave,ftoheni që të merrni pjesë në Konferencën e përbashkët të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë që do të mbahet nesër.

Dita – e enjte

Datë – 28 dhjetor 2017

Ora: 9 : 00

Lokacioni – Sekretariati i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Të pranishëm në Konferencë do të jenë:

Z. Nehat Idrizi, Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Z. Blerim Isufaj, Kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës

 Z. Abelard Tahiri, Ministër i Drejtësisë

 

Ftohen të gjitha mediat ta përcjellin këtë ngjarje.