Njoftim
15/05/2018
Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listën e bashkangjitur se kanë plotësuar kushtet themelore për t’iu nënshtruar testit kualifikues për Gjyqtar. Testi kualifikues do të mbahet me datën 26 maj 2018, në objektin e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike dhe Zhvillim në Vushtrri.