24/12/2015
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për “Gjykatës Themelore në Prishtinë dega Fushe Kosovë” Ritenderim 1, përmes procedurës së Ftesës Publike, të v ... Me shume
21/12/2015
Këshilli Gjyqësor i Kosovës dënon ashpër aktin qyqar të djegies së veturave zyrtare
Këshilli Gjyqësor i Kosovës pas takimit që pati sot me Kryetarin e Gjykatës Themelore të Prishtinës, z. Hamdi Ibrahimi u njoftua më për së afërmi në lidhje me vënien e zjarrit veturës së Gjykatës Themelore në Prishtinë e cila ka qenë në përdorim nga ... Me shume
10/12/2015
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për “Gjykatësn Themelore në Prishtinë, dega Fushë Kosovë” Ritenderim 1, përmes procedurës së Ftesës Publike, të vlerësuar nga qeramarrësi si ... Me shume
05/12/2015
Konferenca e Pestë Vjetore e Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Vlerësohet lartë puna e gjyqtarëve dhe prokurorëve. Kërkohet më shumë angazhim dhe vendosmëri në luftimin e kriminalitetit. ... Me shume
02/12/2015
FTESË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e pestë (5) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume
02/10/2015
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Enver Peci, priti sot një delegacion të Odës së Avokatëve të kantonit të Vaudit të Zvicrës
Prishtinë, 02 tetor 2015 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Enver Peci, priti sot një delegacion të Odës së Avokatëve të kantonit të Vaudit të Zvicrës, i cili po qëndron në një vizitë zyrtare në Kosovë. ... Me shume
04/09/2015
REAGIM
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, shpreh indinjatë të thellë lidhur me kërcënimin që i është bërë të mërkurën, nga ana e një qytetari, gjyqtarit Lutfi Shala. Këshilli konsideron se rastet e tilla janë të pa pranueshme dhe fton organet përgjegjëse që të ... Me shume
12/08/2015
Komunikatë
Instituti Gjyqësor i Kosovës (IGJK), në bashkëpunim me Programin për Sundim Efektiv të Ligjit (EROL) të USAID-it, sot kanë përuruar Doracakun e Procedurës Kontestimore dhe Procedurës Penale për gjyqtarë. ... Me shume
11/08/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Sipas propozimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Presidentja e Republikës së Kosovës znj. Atifete Jahjaga emëroi dhjetë (10) gjyqtarë. Kandidatët e emëruar janë si në vijim: ... Me shume
10/08/2015
Gjykata e Apelit zgjedh Makifete Saliuken për anëtare të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Gjykata e Apelit më datën 5 gusht 2015, ka mbajtur takimin e kolegjiumit të gjyqtarëve të Gjykatës së Apelit për përzgjedhjen e anëtarit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Ky proces është zhvilluar konform Rregullores mbi Zgjedhjen e Anëtarëve të Kës ... Me shume
  • 2