18/01/2018
IDRIZI PRET NJË GRUP STUDENTËSH NGA VJENA
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi dhe drejtori i Sekretariatit të KGJK-së Shkëlzen Maliqi sot kanë pritur në takim njëzet studentë nga Universiteti i Vjenës, të prirë nga prof. Marijana Grandits, të cilët po qëndrojnë në ... Me shume
11/01/2018
Idrizi dhe Tahiri, vizitojnë Gjykatën Themelore në Prizren
Prizren –11.01.2018. Kryesuesi i KGJK, z.Nehat Idrizi dhe Ministri i Drejtësisë z. Abelard Tahiri vizituan Gjykatën Themelore te Prizrenit, me ç ‘rast u pritën nga Kryetari i kësaj gjykate z. Ymer Hoxha. ... Me shume