08/03/2019
Filloi Implementimi i Smil-it në Gjykatën Themelore në Prishtinë
Në Pallatin e Drejtësisë, 8 Mars 2019, në praninë e gjyqtarëve të Gjykatës Themelore në Prishtinë, Projekti SMIL, në bashkëpunim me Projektin JSSP të USAID, mbajti prezantimin mbi zgjerimin dhe fillimin e zbatimit të sistemit të menaxhimit informativ ... Me shume
08/03/2019
Skender Çoçaj ka marrë zyrtarisht sot detyrën e Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Prishtinë - 8 mars 2019. Në një ceremoni të organizuar në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), z. Nehat Idrizi, Kryesuesi i deritanishëm i KGJK-së, ka dorëzuar detyrën e Kryesuesit të KGJK-së, tek Kryesuesi i zgjedhur z. Skender Çoçaj. ... Me shume
06/03/2019
Zbatimi i Projektit TIK/SMIL
Kjo komunikatë është lëshuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës lidhur me funksionalizimin e Sistemit për Menaxhimin e Lëndëve (SMIL), Projekt ky i cili i kushtohet sistemit të drejtësisë në Kosovë dhe i cili mbështete ... Me shume
01/03/2019
Gjyqësori shënon rritjen më të lartë të besueshmërisë së publikut
Në raportin më të fundit të matjes së opinionit publik, Pulsi Publik XV, UNDP-ja ka publikuar rezultatet rreth kënaqshmërisë së publikut me punën e institucioneve publike. Sipas këtij Raporti, rritjen më të lartë të kënaqshmërisë së qytëtarëve e ka r ... Me shume
15/02/2019
Vazhdojnë punët në implementimin e plotë të Projektit TIK/SMIL
Prishtinë, 15 shkurt 2019 – Grupi Punues i projektit TIK/SMIL (Teknologjia Informative - TI dhe Sistemi për Menaxhimin Informativ të Lëndëve - SMIL) ka mbajtur takimin e radhës në vazhdën e aktiviteteve për implementimin e plotë të këtij projekti ... Me shume
14/02/2019
Skender Çoçaj zgjidhet Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Prishtinë, 14 shkurt 2019 - Këshilli Gjyqësor të Kosovës (KGJK), mbajti mbledhjen e 213–të, të radhës me një pikë të rendit të ditës e që ishte, përzgjedhja e Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, duke pasur parasysh që në mbledhjen e fundit ... Me shume
13/02/2019
FTESË PËR MEDIA
Të nderuar, Ju ftojmë në Mbledhjen e 213–të, të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK). ... Me shume
01/02/2019
Drejtësia 2020” e përkushtuar për luftë kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar
Prishtinë, 01 shkurt 2019 - Në kuadër të agjendës “Drejtësia 2020” në Këshillin Prokurorial të Kosovës është mbajtur takimi i radhës i udhëheqësve të sistemit të drejtësisë, përkatësisht Kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, K ... Me shume
30/01/2019
REAGIM
Shoqata e Gjykatësve të Kosovës, edhe një here shpreh pakënaqësinë, në lidhje me lartësinë e koeficientit të përcaktuar me Projektligjin për Paga në Sektorin Publik, sa i përket lartësisë së koeficientit për pagat e gjyqëtarëve, kërkojmë nga Këshilli ... Me shume
25/01/2019
KGJK-ja dhe KPK-ja konfirmojnë përkushtimin për avancimin e progresit në fushën e sistemit të drejtësisë
Prishtinë, 24 janar 2019 –Koordinimi, harmonizimi i bashkëpunimit dhe aktivitetet e përbashkëta institucionale ishin në fokus të mbledhjes së Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Këshillit Prokurorial të Kosovës, i cili është mbajtur në ambientet e KGJK ... Me shume
  • 2