27/04/2018
Calls for Proposals and Tenders
Supply of IT Equipment and Office Furniture for the NCCR at the Kosovo Judicial Council and Kosovo Courts ... Me shume
02/12/2016
REAGIM
Sulmohet Koordinatori i Panelit për Lirim me Kusht (KPLK) ... Me shume
30/11/2016
FTESË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e gjashtë (6) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume
07/03/2016
FTESË PËR MEDIA
Ju njoftoj se më datë 8 mars 2016, nesër ( e martë), në orën 10:00, në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovë, do të bëhet ceremonia e pranim- dorëzimit të detyrës së kryesuesit të KGJK-së z. Enver Peci. ... Me shume
02/12/2015
FTESË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e pestë (5) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume