16/01/2019
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës u takua me Kryesuesin e Këshillit Prokurorial
Prishtinë, 16 janar 2019 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi, ka takuar sot Kryesuesin e Këshillit Prokurorial, z. Bahri Hyseni. Në takim, të dy Kryesuesit kanë biseduar për zhvillimet e fundit dhe të përgjithshme në sistemin ... Me shume
11/01/2019
SQARIM
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) shpreh keqardhjen që Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), nuk e ka kuptuar drejtë Vendimin e KGJK-së NR. 001/2019, të datës 10 janar 2019 dhe si rezultat ka vazhduar bojkotin. ... Me shume
10/01/2019
Komunikatë
Prishtinë, 10 janar 2019 - Këshilli Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi ka mbajtur sot mbledhje të jashtëzakonshme në lidhje me qasjen e palëve në objektet e gjykatave të Republikës së Kosovës. ... Me shume
09/01/2019
FTESË
Ftoheni të merrni pjesë në takimin e jashtëzakonshëm të Këshillit Gjyqësor të Kosovës që do të mbahet me datë 10 janar 2019 (E Enjte) me fillim nga ora 13:30, në objektin e Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës në Prishtinë, Rr. “Luan Harad ... Me shume
09/01/2019
SQARIM
Trajtimi i çështjes së qasjes fizike të avokatëve mbrojtës në objektet e Gjykatave të Kosovës nga ana e Komisionit për Administrimin e Gjykatave të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ka ardhur si rrjedhojë e kërkesës së ushtruesit të detyrës të Drejtorit ... Me shume
21/12/2018
Reagim
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, shprehet i shqetësuar lidhur me deklaratat e deputetëve të publikuara në shtypin ditor me titull: "Deputetët reagojnë pas dënimit me 7 vjet burgim për 18 vjeçarin e komunitetit rom" ... Me shume
18/12/2018
Idrizi, pjesë e tryezës "Integriteti i sistemit të drejtësisë në luftimin e korrupsionit”
Prishtinë, 18 dhjetor 2018 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, me ftesë të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) po merr pjesë në tryezën "Integriteti i sistemit të drejtësisë në luftimin e korrupsionit”. ... Me shume
12/12/2018
Mbahet takimi i radhës i Asamblesë së kryetarëve dhe gjyqtarëve mbikëqyrës
Prishtinë, 12 dhjetor 2018 – Është mbajtur sot takimi i radhës i Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës nën udhëheqjen e kryesuesit Bashkim Hyseni - kryetar i Gjykatës Themelore në Ferizaj. ... Me shume
12/12/2018
Nehat Idrizi, pjesë e punëtorisë “Integriteti, Llogaridhënia dhe Efikasiteti i sistemit të drejtësisë - Nevoja për Vetting”
Prishtinë, 12 dhjetor 2018 – Në kuadër të Javës kundër Korrupsionit, sot u mbajt punëtoria e organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) lidhur me publikimin e raportit “Analizë e ‘kapjes’ së Policisë, Prokurorisë dhe Gjyqësorit nga politik ... Me shume
01/12/2018
Idrızı: të rıkthehet besımı ı qytetarëve në drejtësı
Prishtinë, 01.12.2018 - Konferenca e Tetë e Gjyqësorit e cila u mbajt sot, e organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), dhe mbështetur nga Misioni i OSBE-së në Kosovë, mblodhi shumë gjyqtarë, prokurorë, avokatë dhe njerëz të tjerë të sistemit ... Me shume