27/12/2017
Ftesë për media
Të nderuar përfaqësues të mediave,ftoheni që të merrni pjesë në Konferencën e përbashkët të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë që do të mbahet nesër. ... Me shume
19/12/2017
KGjK nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me CSSP dhe ADRC
Prishtinë, 19 dhjetor 2017 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka nënshkruar sot Memorandum Mirëkuptimi me Qendrën së Berlinit për Ndërmjetësim Integrues (CSSP) dhe Qendrën për Zgjidhje Alternative të Kontesteve (ADRC). Nënshkrimi i bë nga kryes ... Me shume
13/12/2017
Mbahet mbledhja konstituive e Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës
Prishtinë, 13 dhjetor 2017 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idrizi, ka thirrur sot mbledhjen konstituive të Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës të bazuar në Rregulloren Nr.07/2017, e miratuar nga Kë ... Me shume
12/12/2017
U mbajt takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
Prishtinë, 12 dhjetor 2017 Është mbajtur takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit i organizuar për herë të parë nga Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) dhe i udhëhequr nga kryesuesi i këtij këshilli, Blerim Isufaj. ... Me shume
08/12/2017
NJOFTIM PËR MEDIA PËR GJYQËSORIN NË REGJIONIN E MITROVICËS
Njoftohen qytetarët se, në pajtim me Marrëveshjen e Brukselit mbi Sektorin e Drejtësisë të vitit 2013, që nga tetori i këtij viti në regjionin e Mitrovicës ka filluar shtrirja e strukturave gjyqësore të Kosovës. ... Me shume
02/12/2017
Ka përfunduar punimet Konferenca e Shtatë Vjetore e Gjyqësorit Kosovar
Prishtinë, 02.12.2017- Ka mbaruar punimet Konferenca e Shtatë Gjyqësore e Republikës së Kosovës, e cila mbështet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). ... Me shume
02/12/2017
Filloj punimet Konferenca e Shtatë Vjetore e Gjyqësorit të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 02.12.2017- Ka filluar punimet Konferenca e Shtatë Gjyqësore e Republikës së Kosovës, e cila mbështet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). ... Me shume
29/11/2017
FTESË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e Shtatë (7) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume
14/11/2017
Këshillin Gjyqësor të Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Prishtinës
Prishtinë, 13 nëntor 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, së bashku me Rektorin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof.dr. Marjan Dema, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi. ... Me shume
31/10/2017
Këshilli emëroi Kryetarin e Gjykatës Themelore të Mitrovicës
PRISHTINË, 31 tetor 2017 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e Kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume