24/01/2017
Komunikatë për media
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), në mbledhjen e mbajtur me datë 23 janar 2017, pas vlerësimit të raportit të Komisionit Ad.Hoc dhe rekomandimit për pezullim të gjyqtares Safete Tolaj nga pozita e gjyqtares mbikëqyrëse në Gjykatën Themelore në Pejë ... Me shume
20/01/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 19 janar 2017 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, ka pritur sot në një takim, një grup studentësh nga Vjena dhe Venediku të cilët janë në vendin tonë në kuadër të një vizite studimore. ... Me shume
19/01/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 19 janar 2017 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, ka mbajtur një takim pune me kryetarët e gjykatave themelore si dhe kryetarin e Gjykatës së Apelit. ... Me shume
27/10/2016
Reagim
Prishtinë, 27 tetor 2016 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), kërkon nga subjektet politike që të përmbahen nga deklaratat lidhur me vendimet gjyqësore. Vlerësojmë se deklaratat e tilla dëmtojnë drejtëpërdrejtë pavarësinë e gjyqësorit, e cila është ... Me shume
18/10/2016
Njoftim për media
Komisioni për rekrutim të gjyqtarëve i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), në pajtim me nenin16 të Rregullores 5/2016 për rekrutimin, provimin, emërimin dhe riemërimin e gjyqtarëve, më datë 15 tetor 2016 mbajti testin kualifikues për gjyqtarë. ... Me shume
15/09/2016
Emërohet zëvendëskryesuesi i ri i KGJK-së
PRISHTINË, 14 shtator 2016 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z.Nehat Idrizi. Bazuar në Kushtetutën e Republikës së Kosovës neni 108 pika 7, Ligjin nr.03/L-223, për Këshillin Gjyqësor, ... Me shume
21/07/2016
KGJK mbanë takimin me anëtarë të rinj
PRISHTINË, 21 korrik 2016 - Është mbajtur takimi i njëqind e pesëdhjetë e nëntë (159) i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Gjyqësor z.Nehat Idrzi. ... Me shume
01/07/2016
Këshilli Gjyqësor i Kosovës bëhet me anëtarë të rinj
Prishtinë - Më 1 korrik 2016, Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizoj zgjedhjen e dy (2) anëtarëve të rinj të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, të cilët do të zëvendësojnë në këtë detyrë kolegët e tyre që u ka mbaruar mandati gjyqtarët Agim Maliqi dhe A ... Me shume
26/05/2016
Komunikatë për media
TIRANË, 26 maj 2016 – Në kuadër të rritjes së bashkëpunimit rajonal një delegacion i nivelit të lartë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryesuar nga Kryesuesi i këtij Këshilli z. Nehat Idrizi, z. Fejzullah Hasani, Kryetar i Gjykatës Supreme, anëtarja ... Me shume
06/05/2016
Komunikatë për media
Berlin, 6 maj 2016 - Me ftesë të Ministrisë Federale Gjermane, një delegacion nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, respektivisht Paneli i Lirimit me Kusht, i kryesuar nga Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z.Nehat Idrizi po qëndron për vizitë zy ... Me shume
  • 2