27/10/2016
Reagim
Prishtinë, 27 tetor 2016 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), kërkon nga subjektet politike që të përmbahen nga deklaratat lidhur me vendimet gjyqësore. Vlerësojmë se deklaratat e tilla dëmtojnë drejtëpërdrejtë pavarësinë e gjyqësorit, e cila është ... Me shume
18/10/2016
Njoftim për media
Komisioni për rekrutim të gjyqtarëve i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), në pajtim me nenin16 të Rregullores 5/2016 për rekrutimin, provimin, emërimin dhe riemërimin e gjyqtarëve, më datë 15 tetor 2016 mbajti testin kualifikues për gjyqtarë. ... Me shume
15/09/2016
Emërohet zëvendëskryesuesi i ri i KGJK-së
PRISHTINË, 14 shtator 2016 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z.Nehat Idrizi. Bazuar në Kushtetutën e Republikës së Kosovës neni 108 pika 7, Ligjin nr.03/L-223, për Këshillin Gjyqësor, ... Me shume
21/07/2016
KGJK mbanë takimin me anëtarë të rinj
PRISHTINË, 21 korrik 2016 - Është mbajtur takimi i njëqind e pesëdhjetë e nëntë (159) i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Gjyqësor z.Nehat Idrzi. ... Me shume
01/07/2016
Këshilli Gjyqësor i Kosovës bëhet me anëtarë të rinj
Prishtinë - Më 1 korrik 2016, Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizoj zgjedhjen e dy (2) anëtarëve të rinj të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, të cilët do të zëvendësojnë në këtë detyrë kolegët e tyre që u ka mbaruar mandati gjyqtarët Agim Maliqi dhe A ... Me shume
26/05/2016
Komunikatë për media
TIRANË, 26 maj 2016 – Në kuadër të rritjes së bashkëpunimit rajonal një delegacion i nivelit të lartë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryesuar nga Kryesuesi i këtij Këshilli z. Nehat Idrizi, z. Fejzullah Hasani, Kryetar i Gjykatës Supreme, anëtarja ... Me shume
06/05/2016
Komunikatë për media
Berlin, 6 maj 2016 - Me ftesë të Ministrisë Federale Gjermane, një delegacion nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, respektivisht Paneli i Lirimit me Kusht, i kryesuar nga Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z.Nehat Idrizi po qëndron për vizitë zy ... Me shume
20/04/2016
Komunikatë për media
PRISHTINË, 20 prill 2016 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), z. Nehat Idrizi, priti sot në takim Ministrin e Diasporës në Kosovë, z.Valon Murati me të cilin bisedoi për thellimin e bashkëpunimit në mes Këshillit Gjyqësor dhe Ministris ... Me shume
19/04/2016
Komunikatë për media
PRISHTINË, 19 prill 2015 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) pasi është vënë në dijeni se anëtari i vet z.Dragan Veljkoviq është kandidat për zgjedhjet e Kuvendit të Republikës së Serbisë, ka mbajtur sot takimin e jashtëzakonshëm për të shqyrtuar ç ... Me shume
08/03/2016
z.Nehat Idrizi ka marrë detyrën e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Prishtinë – 8 mars 2016. Në një ceremoni të organizuar në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), është mbajtur akti i pranim-dorëzimit të detyrës së kryesuesit, ku z.Enver Peci, kryesues i deritanishëm ka bërë dorëzimin e kësaj detyre te ... Me shume
  • 2