21/12/2018
Reagim
18/12/2018
Idrizi, pjesë e tryezës "Integriteti i sistemit të drejtësisë në luftimin e korrupsionit”
12/12/2018
Mbahet takimi i radhës i Asamblesë së kryetarëve dhe gjyqtarëve mbikëqyrës
12/12/2018
Nehat Idrizi, pjesë e punëtorisë “Integriteti, Llogaridhënia dhe Efikasiteti i sistemit të drejtësisë - Nevoja për Vetting”
01/12/2018
IDRIZI: TË RIKTHEHET BESIMI I QYTETARËVE NË DREJTËSI
30/11/2018
Filloi punimet Konferenca e Tetë Vjetore e Gjyqësorit të Republikës së Kosovës
23/11/2018
Pozıv za medıje
Sudski savet Kosova organizuje Osmu (8) Godišnju Konferenciju Pravosuđa na Kosovu, koja se podržava od Organizacije za Bezbednost i Saradnju u Evropi (OSCE),, Misija na Kosovu. ... Više
22/11/2018
Komunıkatë e përbashkët e kgjk-së, kpk-së dhe ambasadës së norvegjısë në prıshtınë
21/11/2018
Poslednje zasedanje Zajedničkog koordinacionog odbora za vladavinu prava
PRIŠTINA, 21. novembar 2018. god.– Šefica Misije EULEX Alexandra Papadopoulou bila je danas domaćin poslednjeg sastanka Zajedničkog koordinacionog odbora za vladavinu prava (ZKOVP), u prostorijama EULEX-a. ... Više
24/10/2018
Komunikatë