11/08/2017
Njoftim për Media
09/08/2017
Savet imenuje Hasan Shala, predsednik Apelacionog suda, dok, Predsedniku Države predlaže se Enver Peci za predsednika Vrhovnog suda
PRIŠTINA, 9 avgust 2017 g. – Održan je sto osamdeset i sedmi (187) sastanak Sudskog Saveta Kosova (SSK) pod rukovodstvom predsedavajućeg Nehat Idrizi. ... Više
31/07/2017
Presidenti Hashim Thaqi dekreton 53 gjyqtarë të rinj
21/07/2017
Saopštenje za Javnost
PRIŠTINA, 21.juli. 2017g. – Održan je sto osamdeset i četvrti sastanak Sudskog Saveta Kosova (SSK) pod rukovodstvom predsedavajućeg Nehat Idrizi. ... Više
17/07/2017
Komunikatë për Media
14/07/2017
SSK- potpisuje sporazum sa Kosovskim Centrom za Rehabilitaciju Žrtava Torture
Priština,14 Juli 2017 god. - Danas ,Predsedavajući Sudskog Saveta Kosova,Nehat Idrizi, dočekao je Izvršnog Direktora Kosovskog Centra za Rehabilitaciju Žrtava Torture (KCRŽT),Feride Rushiti, sa ciljem povećanja saradnje između Sudskog Saveta Kosov ... Više
11/07/2017
BURGAS, 10 korrik 2017 - Fjalimi i plotë i Kryesuesit të KGjK, Nehat Idrizi, në takimin e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
11/07/2017
KGjK emërohet anëtare e bordit të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
10/07/2017
Delegacioni i KGjK-së në konferencën e 12-të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mediteran, nuk pranoi përfaqësimin me fusnotë
10/07/2017
Nis konferenca e 12- të e Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë